Harta Waze România

Harta Waze online pentru România cu trafic în timp real și rute.

Harta Waze Romania

Descarca Waze pentru smartphone

android Waze pentru Android

phone_iphone Waze pentru iPhone

Ce este Waze?

Waze este un sistem de navigatie ce foloseste GPS. Compania este detinuta de Google. Aplicatia functioneaza pe smartphone-uri si pe tablete care au suport GPS. Foloseste navigare in timp real si informatii furnizate de catre userii platformei pentru a genera cele mai bune rute.

Waze online in browser

Versiunea disponibila pe site-ul nostru este versiunea web oferita de Waze si contine multe dintre functiile aplicatiei. Poti vedea in timp real rapoartele de accidente, ambuteiajele din trafic si filtrele de politie (raportate de catre alti useri). Poti de asemenea obtine rutele recomandate pentru calatoria ta accesand www.waze.com/live-map.

Planificator Rute Introduceti ambele localitati si apasati butonul de trimitere.

Incepeti cautarea unei rute introducand punctul de START si cel de SOSIRE, precum si puncte intermediare, dupa generarea primelor rute.

Instructiuni de folosire : Introduceti in prima casuta orasul de plecare iar in cea de a doua orasul de sosire. Puteti introduce de asemenea si puncte intermediare.

Aplicatia GPS Online va afisa distanta in Kilometri ( KM ) si ruta recomandata pentru a ajunge in cel mai scurt timp.

Site compatibil iPhone, iPad, Android OS sau oricare browser modern cu suport Javascript. Drepturile pentru hartile generate apartin OpenStreetMap.